Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min långa sorgtunnel är just nu passerad. Den kanske återkommer så det är bäst att jag skyndar mig....


Hoppet vaknar


Tunneln är

borta

blytyngderna

släppte taget

det kom en

ljus varm dröm

om kärlek

inatt

Universums Gud

och mina

vänner

älskar mig

men

jag har

blivit

girig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2007-07-24 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP