Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så har drömmen visat mig vägen....igen.


Längtan



Den innerliga

värme

som finns i

äkta kärlek

kom till mig

inatt

Ögon som möttes

i aldrig sinande

välvilja

Ömheten i

en hand som

smeker min kind

fick mig att

längta till det

landet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2007-07-24 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP