Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På en resa mötte vi en man som hade många klurigheter att förtälja, och han är kvar i mitt minne och dyker upp då och då.


En människa till allt

Det finns
en människa
till allt
sa Kurt

se er om
sa Kurt
visst finns
det en
människa
till allt

Vi såg
oss om
där fanns
all önskvärd
personal
och
ibland när
jag hör om
människors
svåra nästan
omöjliga
arbetsuppgifter
tänker jag på
Kurts ord
det finns en människa till allt
...............glöm inte det




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-07-24 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP