Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är att ge - inte att tävla


Kärleks - haiku


Prestige och kärlek

går inte ihop utan

de förgör varann




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-07-26 21:25



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Lika tänkvärt som sant om kärleken
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP