Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner lycka


Känner vattnets droppar
ned för mitt huvud
ned för min rygg
och du
tätt intill mig

Känner hud
känner lust
och en påhittighet
vara jag
vara smart

Hör musiken
Känner melodin
Känner skratt
Och en glädje
att vara i nuet
vara med dig

Känner fart
när vi ned för backen far
Och ett skratt
åt vad vi nyss sa

Känner lycka




Övriga genrer av Katarina_
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-24 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_