Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omstart


Till mitt nya hem

 

tar jag bara med mig

en sak

 

mig själv

 

alla de andra

får stanna kvar




Fri vers av stronza
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-07-24 21:33



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Det låter som om du får med dig det viktigaste.
2007-07-24

  stronza
bara mitt sanna jag får följa med, inte de skapade rollerna, de får stanna.
2007-07-24

    Nattviol
\"alla de andra\"
eller
\"allt det andra\" ??
kul flertolkningsbart..
=o))
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar