Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ABC

Alternativ

Allas avsaknad
Arbetar aktivt
Att alltid avvakta

Aktuellt asketiskt armbrytare
Avvärjer anfall
Att akut ambulera
Anbefaller ansvarslöst
Ack att alternativ
Alltid avsåg avsaknad



Behövd

Beslöjande
Behagas bara behövd
Barskrapad
Ber barmhärtigt

Beskäftigt
Bekräftar beslutsamhet
Behovet bestämmer
Beskhetens bravur

Behövd banar bara
Blankt brusande bistånd

Be berusande
Bejakandes bifall
Barnaskarans baluns
Brakar bestämt bakut

Behövd bara blir befriad



Censur

Cyklamen cirkulerar
Cipramil cyklar
Cumulus cementerar
Cymbalerna censurera




Fri vers av backsippa
Läst 224 gånger
Publicerad 2010-01-16 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa