Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klart man kan ha cabben uppe men det är liksom inte samma sak...


California Dream III

Vinden i håret
motorn spinner som en katt

Sakta glidande
beachboys surfar från stereon


Regnet smattrar
och jag tittar på dig genom fönstret

Nu fattas bara SOLEN !!!




Fri vers av ospray
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-25 07:35



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vilken hoppfull och härlig dikt och tro mig, SOLEN kommer!
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray