Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett konstaterande

Klimatet blir allt mer kvinnligt

Varmare, Mildare och Våtare




Fri vers av ospray
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-25 08:58



Bookmark and Share


  katt.inc
Jag gillar denna lilla dikt, ett bra och fyndigt konstaterande.
2007-07-25

  coffe
den va go den diggar den synonymen sten hårt/c
2007-07-25

  stella
Där har du en poäng! Varför är forskarna så rädda...?
2007-07-25

    Lillemor
Skön morgoninsikt.
Hoppas det genererar
högre kvinnlig lön också
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray