Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens klok ord

Ett bra paraply är ett långt paraply....

Själv tycker jag att ett bra paraply
är ett man inte behöver använda !!!




Fri vers av ospray
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-25 09:15



Bookmark and Share


  Jojo
håller med dig
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray