Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alltså jag måste skaffa mig ett liv


Kapten Kuk rockar loss

På lördag kvällen kommer han
vår käre Kapten Kuk
glider ut så snart han kan
så varsam och så mjuk

Efter lite lock o pock
och lite stillsam vård
får han på sin regnerock
och känner sig så hård

Nu känner han för hålligång
vår Käre Kapten Kuk
liknar snarast en batong
med ett konstigt stuk


Så får han rocka då till sist
tills han sätter sig på huk
håll med om att det är nåt visst
med Käre Kapten Kuk

















Fri vers av ospray
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-25 10:41



Bookmark and Share


  aol
hahaha vill ha mer av dej
2007-11-17

  Bjarne Nordbö
Sanslöst rolig, mer av KK.
2007-07-31

  Mizz Id
denna text är verkligen läsbar... *haha* jag tycker om den, den får mig att skratta
2007-07-27

    bedragare
haha.
2007-07-26

    Bodil Sandberg
*ASG*
2007-07-25

    Maria Malm
Haha..roligt fångat
2007-07-25

  Tini Tut
Hehehe...Ja något visst är det...
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray