Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt jag Idag



Mitt huvud värker
Pulserar Spränger

Min ångest
Mitt jag idag

Gäspande vibrationer
slöhetens andetag
lever än idag




Fri vers av Malin Johansson
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-03-31 16:17



Bookmark and Share


    Bror
Även min dag ser precis ut så.
Bra fångat och Bra skrivet.
2005-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.