Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själens livsnödvändighet, en rikedom, men poeten förblir fattig.


Poeter och lyrik



När det kniper
åt hjärtat till
själsnöden
klappar
på porten
tar
vi till
lyriken

poesin
räddar
själen ur
ångestskrikens
käftar
och
ledans
vässade
klor

poeten
skriver
för att
rädda
förståndet
sitt jag
sig
själv
sitt liv
men

aldrig
för
pengar
aldrig
det
man kohandlar inte med
l y r i k e n




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-26 19:45



Bookmark and Share


  Nicklasb
Ett mycket bra sätt att få ur sig alla känslor, vad de än månde vara, lyriken alltså.
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP