Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland träffar man människor som inte kan ta ett nej - inte enkelt att förhålla sig till dessa tycker jag.


Alltid rätt

Jag kunde inte hålla med
är van att vara
uppriktig
väl
medveten om att
uppriktighet utan hänsyn
är
grymhet
sa jag
försiktigt
mja
man kanske kan se det ur en annan synvinkel
jaså-jaha-jaja
svaret kom i
explosionen

jag gick min väg
vis av skadan
gick jag inte dit
på länge
sedan jag
sett mönstret
att somliga
människor
aldrig kan
ta ett nej
eller en
avvikande
åsikt

då kan
man inte
heller ha
uppfriskande
samtal eller
uppgörelser
det är på förhand
uppgjort
vem som har
rätt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP