Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är att ge och ta, och gärna få, men man kan också vilja få ha saker ifred ibland....


Snyltare


bla bla bla bla bla
.....hör jag mina egna ord
min idé
bara min
tills nu
när jag hör den uttalas
av någon annan
som jag
inte ens
känner

känner hur
rodnaden stiger
hjärtat ökar takten
vaaaa - nä nu.......

men det får vara
den som är så fattig
att den måste stjäla
andras uppslag
tja.......
vem är det
mest synd om
den som har
fantasi
eller den som
måste
stjäla den




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-07-26 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP