Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vänskap kan vara vänskap endast om den varar intill evighetens morgon...


som när du översköljde mej med kyssar...



vandrade alla de gulnade bladens vattenvägar
saktmodigt sökte jag dina händer

vandrade alla de ligustra lundars skrevfyllnader
saktmodigt sökte jag dina händer

vandrade alla sviktande horisonters löftesrikor
saktmodigt sökte jag dina händer

vandrade alla de gulnade själars vattenvägar
skrevfyllnader
löftesrikor

övermodigt sökte jag dina händer
när du översköljde mej med kyssar
när dina skrevors våtmarker blottades
dina ögon flödade av vällustans urkrafter
läppjade dina mogna frukters styvnader
doftade värmen strålar lustans flöden

saktmodigt famnade vi våra händer
för våra kroppars lidelsers urkrafter
våra själars tryggheta vänskapor
filosofiskt djupsökta stunder
kreativa livets samtalor
skapandets lustar
sittnära legor
så kyssäkta
äktheta
heta

famnade vi våra välnaders händer






Fri vers av Ronny Berk
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 07:03



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
så härlig känsla känner den ända in till benmärgen
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk