Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sveper aortas drycker som av skummande tystnader



alla dessa röster som vrålar om tystnaden
som vore den livsviktig
eller livsfarlig
livegen

när tystnaden bara är en känsla
mörkerseendets förlängning
viskande eroderingar
tungsinnets frände
en sjunkbomb
detonerad
flytande
viskar

sliter stämbanden ur våra röster
sväljer med en malörts bägare
sveper röster av tystnader

de ohörda ångestskrien
ekoniseras mot kylan
granita hårdnader
våldsverkar
oviskar
skär




Fri vers av Ronny Berk
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-23 07:30



Bookmark and Share


  liljor,liljor
bra skrivet tankarna snurrar i sina tankebanor.
2007-08-26

  Marita Persson
Hmmm, inte dum alls, riktigt bra, men ekoniseras?
2007-08-23

    Maria Malm
En mörkare ton, än vanligt. Men det är bara en känsla, i motsats till de ljusare. Fastnade särskilt för sista delen, den berör..
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk