Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återvänder aldrig skuggan som stannade tiden...



dina ord och ditt leende
vidgar alla själars trånga gränder
alla hjärtans mörka myllors magnor
tankars förstenade förgängligheter

dina ord och ditt leende
frilägger min själs suktan efter närhettor
mitt blods törstande efter kysslustor
rosentankar om nattliga erupioner

dina ord och ditt leende
som stannade tiden

intill framtiden






Fri vers av Ronny Berk
Läst 806 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2007-08-14 06:50



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Mmmmm den smakade gott :-)
2008-02-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Man hör hur Du myser
när Din ord lyser!
2008-01-08

  Sometimes_Always
Mmm lustfyllt lockande leende....
2007-09-16

    ej medlem längre
närhettor, rosentankar och alla hjärtans mörka myllors magnor och tankars förstenade förgängligheter, ligger mig nära, gillar hur du tänjer orden och fraserna här.. fint
2007-09-12

  Michaela Dutius
Härlig dikt men med en mörk underton som jag inte riktigt kommer underfund med
2007-09-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oooooooooohhhhh!
Gillar mycket!
Vilken härlig känsla
Får mig att le stort!
2007-09-09

  Marita Persson
Mycket vacker hyllningsdikt.
2007-08-16

    Morbide
Underbart. Helt underbart
2007-08-14

  Night Soul Woman
Sååå vackert skrivet!
*applåd*och*bokmärkes*
2007-08-14

  devilsangel
Du framhäver \"dina ord och ditt leende\" på ett icke störande sätt i dina upprepningar. Det visar att orden och leendet lämnat spår hos dig och ditt hjärta...Så vackert!!
2007-08-14

  Catrin
Fick ett nytt favoritord \"kysslustor\" ska smaka på det en stund.
2007-08-14

  Bjarne Nordbö
Den satte sig efter ett tag. Gillar upprepningen som ger tyngd åt dina ord. Bra.
2007-08-14

    Maria Malm
Vacker..snyggt med upprepningen \"dina ord och ditt leende\".
2007-08-14

  Anna Nickolausson
stora känslor som berör, ger liv i orden
2007-08-14

  charlotte hedendahl
Du skriver väldigt vackert!
2007-08-14

  Cris
Tycker om de tre sista raderna.
det ger hopp om nutiden
2007-08-14

  Lilla My* VIP
Så vackert du skriver! Upprepningarna förstärker dikten \"dina ord och ditt leende\" *Fint*
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk