Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jägaren och bytet

 

mellan dina tänder

skälver jag

--

väntar på

förlösningen

 




Fri vers av stronza
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-27 14:56



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
nice :)
2007-07-29

  tom boreland
tänder
du på
tänder
2007-07-27

  Carlita
yeah, den här var vass, braaa :)
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar