Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten om modern som förtvivlad frågar vad som felas i hennes moderskärlek, får svaret \"lite svalkande likgiltighet\". Likgiltighet skrämmer mig.


Lite svalkande likgiltighet

Lite svalkande
likgiltighet
sa modern
och förhärdade sig
med
kylan som
kom in
förstelnades
hjärtat
och
moderns ögon
blev kalla
barnen
bands
av sin
ständiga
längtan
efter
kärleken
som hade
bytts ut
mot
lite svalkande
likgiltighet





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 905 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP