Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaknar under din oomtvistade nakenhet

vår kärlek är som en ännu stilla stund av längtan

så fjärran skymtar alla drömmens uppfyllelse
att din nakenhets närheta hud skimrar
dina glänsor som sav av pärlemor

skymtar som en hägring
mot min horisont

av saknad




Fri vers av Ronny Berk
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-15 07:16



Bookmark and Share


    *Zenobia*
i fjärran hon skymtar

horizonten tycks evig

men finns där alltid
2007-08-15

  Nina V A
Ahh du skriver längtan och saknad med pärlemorskimmer, mjukt som sammet, ja vackert - helt enkelt!
2007-08-15

  stella
Oomtvistat hägrande!
2007-08-15

    Maria Malm
Formen stämmer väldigt bra med innehållet..vackra ord som vanligt..
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk