Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helgen närmar sig och saknaden efter min älskade blir starkare.


Du är inte här

Det händer
att jag
längtar
till ditt land
försöker
att låta
bli
men kan
inte
sluta
undra
varför
du
varför
bara
du
ensamheten
är mitt
enda
sällskap




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP