Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn i solsken.

Som regn i solsken.

Jag ser inte längre alla mörka moln.
Men jag vet att dom finns där ändå.

Molnen försvinner när du kommer.

Som solsken på vita väggar
bändas jag av dig.




Fri vers av Tezzan__
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-27 18:32



Bookmark and Share


  elden
herregud, vart har du lärt dig skriva så extremt bra ? :D
2007-09-20

  om en Siri
Underbart vackert och ljust!
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__