Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som när insikten förleder avsikten ligger tolkningen i betraktarens öga...


liksom att uppskattas efter förtjänst...



tvingas jag skändligen erkänna

utan förbehåll eller lyriska omskrivningar
tvingas jag erkänna att det är först efter döden
som de feta maskarna
till fullo
uppskattar
min torftiga lekamen

tvingas jag erkänna
skändeligen




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 343 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2007-08-15 17:23



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja då kan man
inte hålla masken...
2008-01-05

  Marita Persson
Så sant som det är sagt!! Gäller nog flera...
2007-08-16

    Nattviol
ja - alltid något.. *S*

åsido, gillar
skändeligen
temat!


=o)
2007-08-15

    ej medlem längre
Härlig poesi vännen!
Vi kan tack och lov välja maskar eller utan...*L*
Applåder!
2007-08-15

  KristinaE
rakt och entydigt - gillar det raka språket i ditt poem - men från mig får de nog ingenting för min tanke om min kropp är att frihetens vind skall fånga den över hav och land!!
2007-08-15

    Maria Malm
Ja, det låter ju hoppingivande för maskarna..själv har jag tänkt blåsa dem på festmåltid..funderat på spridning över Väsman..
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk