Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln

Idéer som brytes mot tankar som flytt
Allting har tänkts och känns väl bekant
Cirkeln är sluten men startar på igen
likt ringar på vattnet, likt en spiral

Release your angel from her pillar
You will not allow her to fly
But if you let her, perhaps she will stay
however she will always live in your drea
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 403 gånger
Publicerad 2004-02-20 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia