Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för att något travestera drängen och pigan \" dä dära skriveriet tror ja vi tar o skiter i\"... ... \"trodde du - ja...\" (av Astrid Lindgren..)


något om skrivandets meningslösa dilemma



när orden slingrar sej som kåta snokar i ormgropar
flyter som ankor i motströms tomheta marvatten

när orden ratar alla mina meningsfyllnader
som magneter sugs till meningslösheter

när orden begiftar de sidlösa omslagen

då avbryter jag alla stålpennor
urinerar i bläckhornen
långsamt och omständigt
och under den största av våndor

just därför skriver jag
aldrig \"mer\"
numera

och du undrar
varför
men jag vet att du känner svaret
tyvärr





Fri vers av Ronny Berk
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-28 10:23



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Bra skjrivet, i alla händelser!
Ingvar
2007-08-28

  Maria Zena Viklund
Gillar ditt sätt att beskriva misär*L* snyggt!
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk