Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som röda stormfåglar boreder i bränningar



så nära havet att stranden speglar horisonten

viker undan alla de bränningar som vilar i bleken
som stannat i växten när stormen stillnades
stillnades i vördan för livet som vilar i reden
intill alla oceaner av blodröda stormfåglar

så nära livet att stranden smeker havet




Fri vers av Ronny Berk
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-23 21:41



Bookmark and Share


    Lillemor
Vacker paus mellan
stormarna
2007-08-24

  Maria Zena Viklund
gillas!
2007-08-23

    Maria Malm
Slutraden så enormt fin..tack
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk