Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som natten löper över havet...



när mitt ansikte drunknar i djupet
löper natten över dygn som flyende timmar
otiden vrider vidjor av kallrivna våndor

då ser jag ditt ansikte

mina drömmar som växer på sidenrötter
sveper vindarnas boning lekar som dansar
vaggar all havsens friheter till sömns nästen
planterar skogar av vita guldet viskar i gräset
driver jag med floder till flödens alla källor
laguna stillhettor befruktar mina tårar

för då ser jag ditt ansikte

som i natten

känner




Fri vers av Ronny Berk
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-17 20:49



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
du skriver mycket vackert!
2007-08-18

  nettizen
Känns.... trygg.
Jag gillar den här. :)
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk