Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min föralltid älskade vän.


Till Emmely.

”Du log i sömnen inatt.
Jag log tillbaka.
Jag kände ditt hjärta slå, kände efter... Mitt med.
Du andades i mitt öra en stund.
Men det gjorde inget,
för att eftersom ditt hjärta slog och att du andades,
det fick mig att le.
Och lungt släcka lampan och lägga mig för att sova,
och vilja vakna igen.
För att jag visste, att morgonen därpå kommer jag vakna leendes vid din sida.

Tack för att du finns.
Jag älskar dig. /iida.”




Fri vers av iida
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-04-01 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iida