Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla, få ett stopp på det här.


Våld föder våld, mamma.


ber en tyst bön,
fast jag vet att ingen kan höra mig.

\"snälla, få ett stopp på det här!\"

Var det för att jag både var
svag psykiskt och fysiskt,
var det därför jag fick ta emot slagen?
slagen som både slog mitt ansikte,
och mitt hjärta.
Samtidigt.


Våld föder våld mamma,
det är därför du aldrig kommer få bli mormor.




Fri vers av iida
Läst 490 gånger
Publicerad 2005-04-17 22:08



Bookmark and Share


  Evelina
Ruskigt bra och skrämmande..
2005-04-17
  > Nästa text
< Föregående

iida