Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på tåg. ^^,


Öga mot öga med döden.

Min underläpp skakar.
Jag står öga mot öga med döden.
Han ler sitt lömska leende
och frågar om jag ska med hem och äta glass.
Fastän mamma sagt att jag inte får följa med främlingar hem,
så tar jag snällt han svarta hand och följer med honom hem.

Inte ska väll döden få äta sin lakritsglass alldeles ensam?




Fri vers av iida
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-01 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iida