Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ritar jag pärlor på öppen hud


söker din armhålas dofter som hetsar
ritar som glänsa pärlor på öppen hud
blottar du strupen för kyssar av trånad
vandrar med fingerfärder genom kättjan
nuddar din navels skönheta djupnader
busken som rosenbäddad i silverglitter

i vördnad för allt livs givandes frukter
stannar mina lustar, tankar och händer
inom det heligaste av livs njutningar

du blottar pärlan

nuddar

njuter









Fri vers av Ronny Berk
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-21 16:21



Bookmark and Share


  aol
så nära så tätt intill
2007-08-23

    Maria Malm
En pärla är dessa rader..applåd
2007-08-21

  stella
Snygg öppning som tar en med på resten av resan... :)
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk