Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag talar nog för alla oss som kör cabbe


Cruising Ironi

Idag var det cruising på gång
åka runt stan kvällen lång

Men regnet har för det satt stopp
molnen ligger som en propp


Regnet inget i cabbeägarns smak
passar bara dom som hade \"råd\" med tak




Fri vers av ospray
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-07-28 11:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja jag kör ju inte cabbe...bara en vanlig sketen ...nissan...hehe..fast emellanåt..citroen...och den har taklucka...hehe...tut tut - tack för cabbe-posei..med sting uti!!!!
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray