Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld som räddar dig

Jag ligger vaken men jag drömmer ändå, jag drömmer om dig.

Resan är lång men jag måste ändå gå hela vägen.

Ett nytt uppdrag som ska utföras.

En ny värld jag ska se under mina fötter.

En värld utan brustna hjärtan.







Fri vers av Tezzan__
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 12:41



Bookmark and Share


    Mi11ie
jätte fin. precis som du (:
2007-07-28

  ospray
Det är det som är fördelen med
drömmar dom innehåller ju det
vi vill.

Bra skrivet !!!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__