Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Too Much Love Will Kill You

För mycket kärlek dödar dig inombords.

Kärlekens smärta kan kan göra dig galen och olycklig.

Som en låten av Queen; \" Too Much Love Will Kill You\"

Den låten borde alla höra.




Fri vers av Tezzan__
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 12:42



Bookmark and Share


    Mi11ie
Sant.
2007-07-28

  Kent Love
what doesen\'t kill you makes you stronger...
2007-07-28

  ospray
Ja det är en bra låt,
och visst kan kärlek vara smärtsam
men också alldeles alldeles underbar!!!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__