Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammeleken

Djupt in i skogen finns ett träd

-utan hjärna visst,

men både blodomlopp och hjärta finns -

så om du letar bra, så hittar du

 

kärleken




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 15:59



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Åh. Helt perfekt skrivet. Rent ljuvligt diktat.
2007-07-28

  thyra
Finurligt fin!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP