Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför du

.

Du tog förtroendet
Slängde ut det genom fönstret

Bad mig att hoppa efter




Fri vers av Mejja
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-04-01 15:14



Bookmark and Share


  Martin VIP
Oj, uppriktighet ger styrka. Bra!
2005-07-17

    carimba
framkallar en stark känsla av svek och att bli sviken, smutsig och glömd
2005-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mejja