Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som nakenhettor flämtar i tystnaden



hör jag hur tystheten flämtar
andas våra eldars syren
knappar som ryker
blottar knoppar
pärla skrevor
nära trevar
flämtar

medan bokskogen glöder av längtans lustar
längtans alla höstars rödheta stillnader som faller
faller löven som vore dom älskande i blomstersängar
bäddar med skuggspelor som vibrerar av svalla vågor
bladen som sakta rodnar när ögon viskar tvekan
just innan solens sköra röster kräver välnader
hösten skimrar som vore skirad i silverforsar
skimrar de stunder som längtans läppar
under tystnaden flämtar nakenhettor

just så som vi flämtar

under våra stunder

som svallar

åtrår






Fri vers av Ronny Berk
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-27 16:43



Bookmark and Share


  Madjori
Oerhört vackert, njutbar läsning.
2007-08-27

  Madjori
Oerhört vackert, njutbar läsning.
2007-08-27

    Maria Malm
Skimrande stunder omnämda, i natur och hos människor.
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk