Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som i rosenrött drömmer natten...



under kvällningen
längtar jag till natten
därför att där finns du
i mina drömmar

kanske




Fri vers av Ronny Berk
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-21 20:25



Bookmark and Share


  Marita Persson
Att få sova och drömma är fantastiskt spännande, man vet aldrig vad som ska hända, eller...
2007-08-23

  Madjori
I drömvärldens fantasi kan man lyckan fånga.
2007-08-22

  Agnes
mmm.... oändlighetslängtan fångad i fem rader!
2007-08-22

  Lena Renman
Fina små ord, enkla och preics så på. Känns igen
Lena
2007-08-22

  SusanneStrömstedt
Oj!Där satt den Ronny!!!Applåd!
2007-08-21

  Havsjungfrun
Fin!
2007-08-21

    Maria Malm
Romantisk och fin.
2007-08-21

  * Ammi *
ja... kanske, men tänker man tillräckligt innan man somnar så brukar det önskade infinna sig i hjärnkontoret .. suss gott!
2007-08-21

  Maria Zena Viklund
ja kanske*L* hoppfull o vacker!
2007-08-21

  © anakreon VIP
Sov gott min vän,
med tummen hårt
knuten i handen!
Carl-Erik
2007-08-21

  sabina stark
Den var söt ;-)
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk