Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om natten redan varit



vaknar med ögon av skönhets glänsor
som i drömheta nakenheters rodnader
så dunmjuk är hudens längtan efter smekor
trevar med händer som känner skrymslen
munnar som trängtar alla läppars safter
alla nära nätters rodnande nakenheter
efter den sidens lakans löftens svallor

förtränger vi dagen och kvällningen
denna dagens morgon

tillägnar vi

natten









Fri vers av Ronny Berk
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-17 07:08



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Stor applåd för slutets uttryck! Fler morgnar borde tillägnas natten.
2007-08-17

    Brell
En applåd tillägnas diktens diktare för detta ljuvliga..
2007-08-17

    Maria Malm
Skönt att kunna förtränga dagen en stund..
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk