Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite skönt mainstream och redangjort sådär...


Lekte ungdomar inatt

Skjutsade varandra på
pakethållaren ostadigt som fan pratade
relationer fy för honom han är ett
SVIN skyndar ner till ica nära på
regnvåt asfalt innan de stänger om
femton minuter för att köpa varsin
folköl och salta pinnar tolv och nittio
som knapras likt gnagare fniss skratt
hej klunk och pilla lite i tröjan som stramar åt




Fri vers av essen
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-29 04:27



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Det är sådana här dikter som får mig att vilja vara tonåring igen.. kanske det enda som får mig att vilja vara ung igen... he he.. men ändå.. mycket bra (be)skrivet!
2007-07-29

  ospray
Vilken härlig !!!
applåd!!!
2007-07-29

    Nicklas VIP
Haha!

Hann knappt andas mellan raderna!
Roligt skrivet, tycker jag.
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

essen