Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som vaknar med slutna ögon av längtan...



med slutna ögon av ädlaste safiner
slutna av längtan till kyssar som nuddar
med nakenhets drömmar som omsluter

som ljudlöst viskar våra lustars välnader
öppnar alla fördämningars frihettade flödor
vaknar med slutna ögons oskyla närheter

så dunmjuka är våra kroppars nära hudar
efter smekor som fördelar alla våra vällustar
våra läppars längtan till rubina rodnader

som min längtan till dina bärnstens läppar

som min längtan...

som vår











Fri vers av Ronny Berk
Läst 394 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-12 08:39



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vackra ord..vi är nog många som längtat efter dina vackra ord..trevligt att du är tillbaks..
2007-08-13

  stella
Som ett ångbad...:)
2007-08-13

  Havsjungfrun
mmm...fint!
2007-08-12

    Brell
Ljuvlig läsning, så mjuk...
2007-08-12

  Anna Nickolausson
berörande text, sätter en vacker bild på en känsla som dyker upp
2007-08-12

  SusanneStrömstedt
Vacker....
2007-08-12

  nettizen
Håller med föregående.... den här var riktigt riktigt fin. Lite olikt dig att skriva så \"okryptiskt\" men mycket fin i sin naturlighet.
2007-08-12

  Hinata
Fin! Gillar den!
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk