Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som lockar du mina händer...



inför kvällningen silar jag dina mörka lockar
mellan mina hettande fingrar
flätar alla mina känslor till försilvrade löften

inför kvällningen söker du min hårdnad
mellan dina läppar
läppjar alla våra löftens välnader

inför kvällningen reder vi oss för natten

inför framtiden

inför




Fri vers av Ronny Berk
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-19 20:27



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Vacker erotik, ömt och stillsamt, du skriver det väl!
2007-08-20

  Havsjungfrun
mmm..säger som Moa..vill läsa mer sånt här..:)
2007-08-19

  Madjori
Mjuk vacker erotik
2007-08-19

  stella
Mums!
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk