Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflekterar

 

 

Osårbar?

Nej..... det är nog ingen

Men det finns väldigt få

som mitt inre kan nå

och därmed såra

också

 

Du däremot.....

Du kan möjligen rucka lite

på marken där jag står

Ruskar sen på mig

och vidare går

 

Alla har vi en svagare länk

glöm aldrig det

och dina ord slår tillbaka

som havets stänk

 

Endast de svaga

känner behov av att hacka

Måhända befinner de sig

 i en livets svacka

 

Ingen ursäkt är det ändock

karman slår tillbaka

som hårdaste frontalkrock

 

Som sagt,

jag ruskar på mig och går

tänker fan inte vara nära

när din spegel-reflektion

tillbaka mot dig slår 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-29 15:49



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackra..härliga rader...
2007-07-29

    ej medlem längre
Så ska de tas! Snyggt och fint!
Jag tror oxå att det i många fall ligger dålig självkänsla i grunden hos dessa \"pickande plågoandar\"
2007-07-29

  Nikolai Jungsin VIP
Härlig styrka och vacker sanning
2007-07-29

  millie
jag gillade den =)
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen