Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Riktiga minnen rostar inte...


Sentimentalt


Tanken förde mig bort till en tid som
tycktes mig förlorad
till kapitel skrivna i tårar
på sidor ingen fått läsa

till platser besökta
upplevelser gjorda
stämningar minda

till glömda rymder bara ens innersta
sinnen kan förnimma





Fri vers av Gawain VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 02:09



Bookmark and Share


  Jori
Fascinerades av första stycket.
Tonen, sättet att skriva.
En dikt jag vill återkomma till.
2007-08-11

  Sländan
Helt enkelt underbar!

Första stycket känns verkligen. Poesi!
2007-07-30

    Bögen
Jag läser om en slags försoning mellan dina rader, känns hoppingivande.
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP