Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja man kan undra varför faktiskt


Kammar noll koll

Kammarkören sjunger upp
kam på huvet som en tupp

Tuppen spelar kammarmusik
musik som ej är nåt annat lik

Lik i garderoben finns
vart ej någon männska minns

Minns en tid som inte fanns
ej heller vart den var nånstans

Kammarkören har ej koll
därför har dom kammat noll




Fri vers av ospray
Läst 518 gånger
Publicerad 2007-07-30 09:22



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Mottag härmed en honnör
från en enig hyllningskör!
CArl-Erik
2007-07-31

  Hinata
Gillar rimmen
2007-07-30

  mia.här å nu
ja säg den som minns
med humor och bravur
du skrivit igen
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray