Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
verkligen på gränsen till hopplös


Kapten Kuk en badk(r)uka

Kapten Kuk sa, ska vi slå vad
att jag hatar vinterbad

jag blir då så liten och klen
liknar mest ett lingonben

skrumpnar som ett gammalt russin
50 kr för ett dussin

och när man är så väldigt liten
hamnar man så lätt i skiten










Fri vers av ospray
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 10:54



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Kapten Kuk förgyller min dag. Tack.
2007-07-31

    Maria Malm
Haha..tack för skratt!
2007-07-30

    Mr.painter
Ha ha så grym hehe

Kanon Kanon
2007-07-30

  Ola VIP
Briljant! Du bjuder på mycket skratt!
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray