Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är väl överkurs att skriva nån ursäkt för denna


Kapten Kuk och torvtraktorn

Kapten Kuk en riktig snuskis
jagar kvinns o ser på buskis

Torvtraktor det vill han köra
tills det ryker ur hans öra

Han vill gärna få kontakt
men får aldrig nåt vettigt sagt

Hur gärna man det nu ville
får man säga han är inget snille

Fast han har ett huvud stort
får han inget annat gjort

än att köra på och dundra
sin torvtraktor i säkert hundra







Fri vers av ospray
Läst 688 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 11:29



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Suverän poesi ...ur snuskig fantasi..hehehe
2007-07-31

  Bjarne Nordbö
Älskar det här, borde spridas.
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray