Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fler människor måste ut!

solljus eller regn?

Solens strålar lyste men jag gömmde mig i skuggan.

I skuggan regnade det.

Jag kan inte gömma mig längre.

Måste ut och le.

Jag gick ut och såg ljus och blommer.

Fler människor måste ut!

Ut och se lycka.

Sluta gömma sig börja le igen.





Fri vers av Tezzan__
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-30 14:28



Bookmark and Share


  elden
älskar din tanke, älskar din dikt
älskar dig <3
2007-09-20

    Mi11ie
ja, det är sant. bra skrivet.
2007-08-01

  ospray
Fin tanke den gillar jag

=)
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__