Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försökte vara sådär minimalistisk och modern men det är inte riktigt min grej så det blev ju som det blev


Lacknafta Hjälper

Hoppet är borta
ALLT HOPP
är

Minns du gamla tider
jag glömde allt och blev ny
jag spacklade
ja
jag
spacklade över

minns du när jag spraymålade
mitt tarmsystem
för att matcha

Men färgen är borta
ALL FÄRG
är

överspacklad
De sa (alla vet)
Lacknafta
hjälper (fräter)
men jag spacklade
de sa aldrig
sprayfärgen
(fräter)




Fri vers av Sem
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-07-30 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sem